Saturday, June 13, 2009

MENGUBAH KEHIDUPAN?

TESTIMONIAL 1- Diabetes

Saya menghidapi penyakit kencing manis sejak 1987 dari umur 41 . Setiap hari saya perlu makan ubat . Nasihat doktor ialah makan makanan tertentu sahaja. Pada January 2007, kencing manis saya semakin teruk dan doktor menasihati saya menggunakan insulin setiap hari. Saya mengalami pelbagai kesusahan dan kesedihan kerana kaki saya bengkak dan kulitnya berwarna kekuningan kerana bernanah . Pada July 2007 , doktor mendapati kaki saya sudah dijangkiti (gangrene) Kaki perlu di potong.

Pada suatu hari, kawan saya memperkenalkan Biodisc kepada saya.Selepas menggunakan Biodisc selama 3 bulan kaki yang bengkak sudah sembuh 70%. Doktor menasihati saya supaya mengurangkan dos ubat-ubatan.

Ribuan Terima Kasih pada Biodics

Puan Doreen OngHABSAH, UKM BANGI (012-4905763)

Saya mengalami sakit migrain sejak tingkatan 3 (2002), ia menyukarkan saya untuk belajar disebabkan sakit kepala yang amat sangat. Saya kerap kali pitam dan merasa loya. Saya tidak dapat menahan rasa sakit apabila terkena rintik hujan, hanya tidur yang dapat meringankan sedikit kesakitan migrain ini. Saya jarang sekali mengambil ubat kerana setiap ubat mempunyai kesan sampingan jangka panjang @ pendek. Saya mendengar tentang BIODISC di universiti, pada mulanya saya agak kurang percaya, tapi saya tetap mencuba atas keyakinan saya tentang teknologi nano yang terdapat dalam biodisc tersebut. Disebabkan saya adalah pelajar jurusan Biologi, saya amat mengetahui tentang teknologi ini. Saya mengambil keputusan membelinya untuk kesihatan saya sendiri dan keluarga. Saya menggunakan Biodics semaksimum mungkin. Saya minum air yang dirawat biodisc setiap hari dalam kuantiti 3 liter setiap hari, mandi dengan biodisc serta meletakkannya di kepala ketika saya tidur. Alhamdulillah, dalam masa satu atau dua minggu saya merasa perubahan yang ketara, saya mampu untuk meredah hujan tanpa merasa sakit kepala, saya tidak lagi pitam-pitam atau loya dan saya tidak lagi ke pusat kesihatan UKM untuk mengambil ubat dan menjalankan rawatan. Alhamdulillah, saya berikhtiar dengan salah satu ilmu Allah atas penciptaan BIODISC ini, dengan kuasaNya, saya sembuh.

RADZI - Pantai Dalam Kuala Lumpur :


Saya merupakan seorang pesakit resdung. Setiap hari hidung saya akan berair selepas bangun daripada tidur. Seorang kawan telah memperkenalkan Bio Disc kepada saya dan saya membelinya sendiri. setelah memiliki sendiri, saya gunakan dengan meletakkan Biodisc di bawah bantal sewaktu tidur. Apa yang memeranjatkan saya, resdung yang saya alami telah pulih serta merta dengan hanya penggunaan sehari.


ZAINAL ABIDIN ISMAIL berkata...

Anak perempuan saya sekarang berusia 10 tahun. Bagaimana pun dia lembab dalam pelajaran. Ketika berusia 3 tahun, dia hanya boleh bertutur 2 perkataan sahaja iaitu "bu" untuk ibu dan "cucu" untuk susu. Jika dibandingkan dengan anak-anak saya yang lain yang boleh bertutur ketika berusia 1 tahun. Sehinggalah baru-baru ini, dia masih lagi sukar untuk membaca. Dia boleh menyebut suku kata tetapi tidak keseluruhan perkataan. Anak saya juga belajar membaca Al Quran daripada imam, tetapi dia tidak dapat menghabiskan satu surah walau pun mengambil masa yang lama. Seluruh keluarga saya meminum air tenaga Bio Disc termasuklah dirinya. Hanya selepas 1 bulan, saya terpegun kerana dia meminta saya membelikannya sebuah buku komik apabila kami keluar membeli belah. Selalunya dia kan meminta gula-gula. Lebih baik lagi, dia hampir habis membaca seluruh 80 mukasurat komik itu dengan sendirinya. Dia juga dapat membaca Al Quran dengan lebih cepat dan sudah pun habis membaca surah pertama. Baru-baru ini, dia hendak pergi berkhemah. Bagaimanapun, saya tidak mengizinkan dia pergi. Dia sangat kecewa dan saya menyuruhnya masuk tidur. Selepas itu saya mendapati dia meniggalkan nota di atas meja komputer saya yang berbunyi "ayah, tolong benarkan Alang pergi berkhemah?". Itu adalah pertama-tama kalinya dia menulis satu ayat. Saya sangat terharu kegembiraan. Produk ini begitu menakjubkan!

En. Zainal Abidin Ismail
6 Mei 2008Pn. Saf dari Lahad Datu, Sabah :

Tiriod Saya menderita sakit tiriod sejak beberapa tahun yang lalu dan dijadualkan untuk menjalani pembedahan di SMC. Profail tiriod saya adalah Tahap FreeT4 @ 79mol/L (normal 12-22), FreeT3 <>5.5mU/L (normal 0.30-5.5). Selepas minum dan mandi air tenaga dan membawa Bio Disc bersama saya setiap hari selama 4 minggu. Profile penyembuhan tiriod saya menunjukkan: FreeT4 @14.3pmol/l, FreeT3 @ 4pmol/L, TSH @0.94mU/L. Doktor saya sangat kagum ke atas kadar penyembuhan saya setelah mencuba sedaya upaya selama beberapa tahun untuk menjadikan profail tiriod saya ke tahap normal. Saya kini disahkan sihat sepenuhmya.

Pn. Saf, Lahad Datu, SabahCik Nattrah Mohammad :

Lanjut Usia Nenek saya berusia 93 tahun. Pada usia sebegini dia sangat lemah dan kurang bergerak. Tambahan pula dia seperti terpinggir dengan apa yang berlaku di sekelilingnya. Dia juga tidak dapat memberi tindak balas terhadap sapaan seseorang. Ini adalah satu proses normal bila umur semakin lanjut. Selepas itu kami mula meminum air tenaga Bio Disc. Selepas hanya sebulan meminum air ini, nenek saya kembali kuat untuk berjalan dengan sendiri. Dia sudah bertindak balas dan akan memberikan salam dan bercakap-cakap dengan sesiapa yang datang ke rumah. Saya sangat terpegun. Bio Disc memang berkesan!
Cik Nattrah Mohammad

No comments:

Post a Comment