Saturday, June 13, 2009

APAKAH BIODISC ?

Biodisc merupakan salah satu penemuan baru dalam penjagaan kesihatan.Ia merupakan produk tunggal di dunia yang dhasilkan dengan air dan dibekukan dengan teknologi nano.
Kita bernasib baik kerana di dunia ada seorang doktor pakar kesihatan telah menemukan biodisc setelah menjalankan kajian tentang air selama lebih daripada 25 tahun,beliau yang saya maksudkan ialah doktor Ian Lyon,seorang doktor pakar dari Manchester. Satu penemuan baru di dalam teknologi perubatan yang pertama di dunia.
Banyak tesmoni yang menyatakan bahawa biodisc bukan produk kesihatan sembarangan. Penggunaan biodisc suda begitu meluas di Malaysia..
Antara penyakit yg berjaya dirawat adalah:
kencing manis, darah tinggi, gout, migrain, kanser, batu karang, SIS (ketumbuhan dalam rahim), asma, gastrik, lenguh sendi, penyakit kulit dan lain2 penyakit lagi. DAN paling menakjubkan ia boleh menjimatkan MINYAK KENDERAAN ANDA. Hairan bukan?

Apakah itu Bio-disc ?


Biodisc mempunyai 13 jenis mineral hasil teknik pelakuran haba tinggi dan teknologi nano. Apabila kesemuanya bergabung berlakunya getaran yang kita kenali sebagai tenaga “chi” terhasil. Tenaga yang terhasil menjana struktur molekul air.
Penjana tenaga semulajadi yang menghasilkan frekuensi tenaga SCALAR yang tidak mempunyai kesan sampingan. Menghasilkan cahaya FIR yang bergetar pada frekuensi sama pada tubuh manusia
Hasilnya – mengaktifkan sel, peredaran darahMAKLUMAT TENTANG BIODISC


Satu teknologi komersil yang menggunakan kristal untuk mentenagakan cecair. Boleh didapati di pusat-pusat kesihatan dan spa semenjak 15 tahun yang lepas. Sekarang dengan teknologi dari Malaysia, kaca – mineral/kristal dikecilkan kepada 1/1 000 000 000 (billion) daripada saiz asalnya iaitu teknologi nano. Dengan dipanaskan pada suhu tinggi, ia dilakurkan ke dalam kaca berbentuk cakera yang dapat dimuatkan ke atas tapak tangan. Bio Disc adalah alat untuk menjana tenaga semulajadi yang mengeluarkan gelombang tenaga SCALAR yang tidak mempunyai sebarang kesan sampingan. Tenaga yang dijana adalah khusus untuk memperbaiki dan menyegarkan struktur molekul/zarah dalam cecair. Struktur molekul ini menyebabkan semua cecair menjadi lebih terhidrat, rasa lebih sedap, air akan mendidih dengan lebih cepat dan memanjangkan usia hayatnya. Bio Disc memancarkan Gelombang Beta yang mana ia mengharmonikan dan menjadikan gelombang sel-sel badan kita kembali normal (penerangan contoh-contoh tenaga yang lain adalah seperti kesan magnet ke atas logam yang tertarik kepada magnet, X-ray ke atas negatif filem untuk mendapatkan gambar). Fokus kepada 3 kaedah iaitu :-


1) Air –

Berputar, gema, gelombang, memberi tenaga, kelompok-kelompok zarah. Bio Disc memperbaiki putaran, gema, gelombang air, mengurangkan saiz kelompok zarah air kepada lebih kecil (mikro) dan memperbaharui zarah-zarah air. Di dalam kristal rantaian zarah air adalah dalam formasi dan gelombang yang normal. Ia memastikan penyerapan ke dalam sel adalah optimum iaitu membawa oksigen, ubat-ubatan dan vitamin kepada sel-sel pada tahap zarah. (Cuba letakkan lemon, sos soya, garam, vodka di atas cakera selama 20 minit untuk menunjukkan kesan Bio Disc keatas cecair)


2) Cahaya –

FAR Infrared (dari spectrum cahaya) apabila dihalakan melalui Bio Disc akan mengeluarkan endorphins dalam sel-sel (penahan sakit semulajadi).


3) Esmog –

Disebabkan oleh semua bentuk alatan-alatan elektrik, talipon tanpa wayar, komputer (boleh layari internet untuk mengetahui lebih lanjut tentang Esmog). Boleh menyebabkan kesan cranial (ke atas otak), sakit kepala, kelesuan, kesan visceral (ke atas organ badan). Belum dapat ditentukan lagi tetapi kelemahan ke atas otot-otot dapat ditunjukkan. Di barat banyak alat boleh didapati untuk mengesan dan mengurangkan Esmog (buat uji kaji hand phone). Bio Disc memperbaharui gelombang sel-sel kita kepada normal dan membuang kesan Esmog.

Sekiranya ingin tahu lagi kelebihan - kelebihan BIODISC yang lain sila hubungi saya DIN melalui telefon atau pun email. 012 9672539 / 019 9505945

No comments:

Post a Comment